Angkor Wat by day

Artikelnummer: SW10209.37

€ 175,00

Prijzen incl. BTW en gratis verzending

Materiaal
Afmeting in cm

Liever een andere maat? Stuur een mail naar info@printerior.nl

Afwerking (alleen bij Dibond en MDF)
Aantal

Over dit product

De grootste toeristische trekpleister van Cambodja, in je eigen interieur!

Angkor Wat is een tempelcomplex in Cambodja en het grootste religieuze monument ter wereld, met een oppervlakte van 162,6 hectare. Het werd oorspronkelijk gebouwd als een hindoetempel voor het Khmer-rijk en transformeerde geleidelijk in een boeddhistische tempel. Het werd gebouwd in de vroege twaalfde eeuw. Het is een symbool van Cambodja geworden.

De gedetailleerde tempel als middelpunt van het schilderij trekt zeker de aandacht van het. De felle kleuren zoals, blauw, groen en geel komen duidelijk naar voren. De weerspiegeling in het water herhaalt het beeld waardoor de kleuren op verschillende plekken terug te zien zijn.

Mooi in combinatie met de diamond gloss epoxy afwerking. Of toch op zoek naar een soortgelijk schilderij, maar een andere kleurcombinatie, kijk dan ook eens naar ‘Angkor Wat sunset’.

Als u de perfecte afbeelding niet kunt vinden op onze webshop twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We zoeken graag mee naar het element om het perfecte 2.5D of 2D kunstwerk met u samen te stellen, die geheel bij uw wensen aansluit.