VT wonen & design beurs 2022
Terug naar overzicht

30 jaar vt wonen

Begin oktober hebben wij van Printerior op de vt wonen & design beurs gestaan. Dit jaar werd het 30 jarige bestaan van de beurs gevierd. En wie jarig is trakteert, zo had vt wonen een woonloterij georganiseerd met schitterende prijzen van verschillende standhouders. Zo heeft Printerior 5x een waarde cheque van €385 euro weg gegeven!

Wat is er te vinden op de vt wonen & design beurs?

De mooiste woonmerken van groot naar klein schitteren elk jaar in begin oktober met hun nieuwste collecties en producten. Zo zijn er altijd bekende maar ook nieuwe bedrijven, zoals Printerior. Printerior stond er dit jaar voor de eerste keer en wat was het leuk! 
Mensen konden op de beurs worden voorzien van handige tips voor een verbouwing of voor het opnieuw stijlen van een huis. En niet te missen: je kon er de nieuwste woontrends ontdekken.  
Op het adviesplein - the place to be op dit event - wordt jaarlijks veel georganiseerd. Er werden verschillende workshops gegeven en er waren diverse interieurstylisten en inspirerende sprekers. Ook de trendhuizen waren weer helemaal tot in de puntjes uitgewerkt met ; vtwonen, Eigen Huis & Interieur, Stijlvol wonen, Ariadne at Home en Wonen Landelijke Stijl. Deze trendhuizen geven verschillende interieurstijlen weer om u als consument een compleet beeld van een interieur te kunnen geven.  
Niet te vergeten: op de beurs was ook flink uitgepakt met eet- en drinkgelegenheden. Zo was het mogelijk om van heerlijke flammkuchen tot aan een goed gevulde hamburger jezelf van eten te voorzien. Ook was de nieuwe cocktailbar een enorm succes!

Duurzaamheid op de beurs

Om meer aandacht te vragen voor alle klimaatvriendelijke oplossingen die er zijn, hebben de vt wonen&design beurs en The Substitute hiervoor de handen ineen geslagen. Zo was er een duurzame route die je langs 35 prachtige merken en hun duurzame woonoplossingen meenam. Er waren onder andere ook duurzame lezingen en duurzaam interieuradvies te volgen. Ook werd er een Duurzaam Wonen Award uitgereikt, bedoeld voor woonproducten die goed zijn voor mens, maatschappij en milieu.

Sprekers en workshops

In het Woontheater zijn verschillende inspirerende sprekers langsgekomen. Zo was Marie-Gon ‘de vt wonen kleurenexpert’ aanwezig om alles te vertellen over de nieuwste trendkleuren. Was u juist meer geïnteresseerd in de buitenkant van uw huis? Daarvoor was Jurgen Smit aanwezig voor de nieuwste ontwikkelingen in je tuin. Ook werd er een college gegeven door de stylisten van vt wonen die alles wisten over het beste stylingsadvies.  

Op de beurs waren ook verschillende soorten workshops. Zo was er een workshop van Bloemenwolk die van een boek een prachtige vaas wist te maken. Ideaal voor uw nieuwe droogboeket! Of het maken van een designstempel, leuk voor je gepersonaliseerde kaart!

Jouw woonvraag

Op de nieuwe locatie Expo Greater Amsterdam was ook dit jaar weer de mogelijkheid om 1 op 1 interieuradvies te krijgen van de interieurstylisten. Dit was georganiseerd op het adviesplein wat gesponsord was door Decorette. Hier werden alle woonvragen beantwoord; van een nieuwe aankleding in je huidige huis tot aan het compleet inrichten van je nieuwe of toekomstige huis. Er waren niet alleen interieurstylisten aanwezig, ook architecten en tuinexperts en mensen die advies gaven op het gebied van duurzaam verbouwen of stijlen waren aanwezig.

Terugkijkend op de beurs

Printerior heeft veel mensen mogen spreken over onze nieuwe 2,5D printtechniek. Bent u niet in de gelegenheid geweest om langs te komen bij onze stand? Geen probleem neem direct contact met ons op of stuur ons een mail. Mocht u liever zelf willen kijken, ga dan naar de art collectie.