Bouquet of wild flowers

Artikelnummer: SW10346.8

€ 175,00

Prijzen incl. BTW en gratis verzending

Materiaal
Afmeting in cm

Liever een andere maat? Stuur een mail naar info@printerior.nl

Afwerking (alleen bij Dibond en MDF)
Aantal

Over dit product

‘Bouquet of wild flowers’ is een zeer bekend schilderij geworden door de prachtige structuren. De structuur is bijna vergelijkbaar met een echt schilderwerk. Zo was het schilderij ook een echt eyecatcher op de VT wonen beurs in 2022. Het was bijna niet te onderscheiden van een echt schilderwerk. Dit alles was mogelijk door onze printer die in 2,5D kan printen. 

2,5D houdt eigenlijk in dat de printer in lagen kan printen. De opstapeling van lagen is bij veel mensen ook wel bekend als reliëf. De reliëf print is niet alleen duidelijk zichtbaar maar is ook tastbaar geworden. 

Het schilderij is ook mogelijk zonder reliëf. Dan is er een keuze in verschillende ondergronden zoals, mdf, glas, acrylaat en dibond. Het meest gekozen materiaal is dibond, vanwege de mooie kwaliteit en de stevigheid van het product. Ook alle afwerkingen zijn mogelijk bij dit schilderij. 

Als u de perfecte afbeelding niet kunt vinden op onze webshop twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We zoeken graag mee naar het element om het perfecte 2.5D of 2D kunstwerk met u samen te stellen, die geheel bij uw wensen aansluit.