Glas in lood

Artikelnummer: SW10348.49

€ 518,00

Prijzen incl. BTW en gratis verzending

Materiaal
Afmeting in cm

Liever een andere maat? Stuur een mail naar info@printerior.nl

Afwerking (alleen bij Dibond en MDF)
Aantal

Over dit product

Het ‘Glas in lood’ schilderij is op verschillende manieren toe te passen. Zo is het in je huis te plaatsen als sierraam of ander decoratiestuk. Maar het mooie aan het glas in lood is dat het ook echt een vervanger kan zijn van het originele glas in lood. Zo kan op aanvraag dit schilderij in alle formaten geprint worden (maximum van 3 x 2,5 meter). Door het hoogte effect van 2,5D geeft het schilderij hetzelfde effect als een echt glas in lood raam. Het is niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar. 

Het bijzondere aan deze print is dat dit een voorbeeld design is, maar deze in alle soorten design te maken zijn. Onze vormgever kan deze geheel naar uw wensen aanpassen. Zo is het ook mogelijk om een ruit na te maken wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een breuk in het huidige glas in lood raam.

Als u de perfecte afbeelding niet kunt vinden op onze webshop twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We zoeken graag mee naar het element om het perfecte 2.5D of 2D kunstwerk met u samen te stellen, die geheel bij uw wensen aansluit.