Leg een herinnering vast doormiddel van fotokunst
Terug naar overzicht

Leg een herinnering vast doormiddel van fotokunst

Een fotocadeau is altijd leuk om te krijgen maar natuurlijk ook om weg te geven. Met onze art collectie is het mogelijk om een geschikte afbeelding uit te zoeken, maar kan je ook voor je eigen persoonlijke fotokunst gaan. Maak het persoonlijk met jouw eigen herinneringen.

Herinneringen

Zowel foto’s als videobeelden kunnen veel voor mensen betekenen. Herinneringen worden gemaakt door de dingen die je doet en met wie je die doet. Wanneer je deze vast legt op een foto zijn ze ook voor altijd terug te zien.Zo kan je altijd terug kijken op leuke momenten samen.

Materiaal keuze

Wanneer je graag gebruik maakt van je eigen foto’s heb je ook nog eens de keus tussen verschillende materialen. Wij helpen je graag op weg.

 • MDF: Een geperste houtvezel plaat van 10mm dik. Deze wordt afgewerkt met een toplaag.
 • Dibond:Een aluminium plaat met een kern van kunststof. UV bestendig en daardoor ook geschikt voor in de tuin of serres.
 • Glas: Hierbij wordt er gelijk op de achterzijde van het glas geprint. Glas geeft een mooi diepte effect. Wij maken gebruik van gehard glas van 5mm.
 • Acrylaat: Ook wel beter bekend als plexiglas. Wordt direct geprint op 4mm dik acrylaat. Zorgt voor een mooie diepte.

Dan hebben we ook nog afwerkingen die de keuze geven of je een hoog glanzende afwerking, een matte finish of juist helemaal geen coating wil.

 • Matte coating: Het geeft een mat eindresultaat. Dit kan geschikt zijn wanneer je veel lichtinval in je woning heb en geen schittering in je schilderij wilt.
 • Diamnond gloss epoxy: Kleuren komen duidelijk tot hun recht door de glans, mooi te gebruiken bij felle kleuren.

Het stappenplan voor het bestellen van je eigen foto's

Wanneer je tussen onze art collectie geen geschikte foto kan vinden is het ook mogelijk om een eigen foto te laten bedrukken. Hier volgen de stappen:

 • Stap 1: Kies je favoriete foto uit. Misschien heb je wel een prachtige foto van de geboorte van je kinderen of heb je nog een trouwfoto die nooit is afgedrukt. Of heb je gewoon een hele spontane foto die prachtig op die ene muur in je huis past.
 • Stap 2: Stuur een e-mail naar info@printerior.nl. Zo kunnen wij eventueel met je mee denken of als je al precies weet welk materiaal en welke afmeting je wilt mag je dat gewoon aan ons doorgeven.
 • Stap 3: Vermeld in de mail duidelijk welk materiaal je graag wil hebben, mdf, dibond, glas of acrylaat of ga je liever voor het 2,5D effect. Geef vervolgens ook aan met welke afwerking je dit graag wil. Voor de mogelijke combinaties tussen materiaal en afwerking kun je het beste op de website kijken.
 • Stap 4: Vermeld welke afmeting je graag zou willen hebben. Kijk hierbij vooral welke muur je wil gaan vullen. Hoe groot is de muur? Wil je deze zo veel mogelijk vullen of ga je liever voor een wat subtieler formaat. Probeer dit bijvoorbeeld eens uit met papier op het juiste formaat en hang het eens bij de plek waar je het graag zou willen hebben.
 • Stap 5: Verstuur de mail en wij doen de rest. Als er onduidelijkheden zijn zullen wij altijd contact met je opnemen en als het duidelijk is sturen we netjes een bevestiging.
 • Stap 6: Na de aangegeven levertijd is het tijd om je persoonlijke herinnering op te hangen aan die kale muur die al jaren wat opvulling kon gebruiken. Wil je meer tips over het ophangen van jouw schilderij? Kijk dan eens naar onze blog ‘7 manieren om jouw schilderij perfect op te hangen’.

Maak je huis persoonlijk

Jij maakt de keuze welke herinnering en welke foto je graag aan de muur wilt hangen, wij doen de rest! Toch liever een foto uit onze ‘Art collection’? Geen probleem dan kan je gewoon het normale bestel proces volgen en gaan wij net zo hard voor je aan de slag.